Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g1.9g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Mozzarella, Euroshopper0.8g2kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal0.6g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko6g11kcal0.3g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal4.9g13.1g8.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983