Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g137kcal8.3g15g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908