Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kahvikerma hyla Valio0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g2.7g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal1g0g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Arvot/100g100g95kcal8.3g0g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139