Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.2g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g33kcal1.7g0g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607