Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1.5g3.7kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Etikkapunajuuri 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Ranskankerma, Milbona1g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal0.6g0.4g2g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.3g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388