Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Herneet (Apetit)0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.8g1kcal0g0.2g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal0.8g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g119kcal6.3g11.1g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575