Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Aurajuusto0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal0.6g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g113kcal5g10g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089