Halloumi-katkarapusalaatti

Salaattipohja kasaan, sekoitetaan sekaan viinietikka, suola ja murskattuja pippureita.

Paistetaan katkaravut ensin silputun chilin, salottisipulin 1/2 rkl öljyä kanssa, toisessa erässä paistetaan halloumit siivuina 1/2 rkl öljyä.

Katkaravut ja halloumit salaatin päälle ja puristetaan päälle limen(sitruunan mehua.

Reilu annos kahdelle tai kolmellekin :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Roomansalaatti (Saarelan puutarha oy), annos 25g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Halloumi juusto (Filos), annos 100g0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g0g0kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.1g0kcal0g0g0g0g
Avokadoöljy, extra virgin (Fontana), annos 10g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g75kcal6.6g1.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195734