Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1.1g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g40kcal0.6g3.6g2.2g0g
Valittu annoskoko6g20kcal0.3g1.8g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g330kcal5g30g18.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259