Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 0.7g0.7kcal0.2g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.7g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1.8g0g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.9g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g139kcal14.5g0g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388