Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g3kcal0.2g0g0g0g
Valittu annoskoko6g1kcal0.1g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g22kcal1.7g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264