Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g0.6g1kcal0g0.1g0g0g
Mustikka1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g27kcal0.4g3.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g220kcal3.3g31.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956