Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pekoni, paistettu 0.5g2.6kcal0.1g0g0.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1.5g1.6kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal1.4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g175kcal11.5g0g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390