Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rusina 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g39kcal0.6g4.6g2g0g
Valittu annoskoko6g20kcal0.3g2.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g320kcal4.9g37.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097