Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)3.1g3.9kcal0.6g0.1g0.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal1.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g158kcal12.9g1.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895