Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal1.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g118kcal11.5g1.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798