Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3.5g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal1.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g113kcal11.5g3.3g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112