Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g32kcal0.4g3.4g1.6g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.2g1.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g264kcal3.3g27.9g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126206