Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK2.6g4.2kcal0.6g0g2.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.1g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal1.4g0.2g7g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.7g0.1g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g243kcal11.5g1.6g57.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632