Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto2.1g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1.2g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal9.7g1.6g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235