Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pinaatti 4.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.2g0g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.6g0g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790