Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.1g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g4.9g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910