Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%0.8g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g0.6g1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal1.6g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.8g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g220kcal13.6g10.2g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891