Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal5.1g5.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228253