Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suklaa tumma 1.2g6.1kcal0g0.6g0.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal0g5.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko6g15kcal0g2.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g240kcal0g43.5g6.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914