Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokajogurtti Valio1.1g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 1.2g3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal0.8g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g95kcal6.3g12.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358