Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 2g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.2g3.5kcal0.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal1.8g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.9g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g150kcal14.5g1.6g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832