Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala2.1g5.4kcal0.2g1g0g0.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal2g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko6g11kcal1g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g181kcal16.1g16.1g4.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375