Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu Valio1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.6g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378