Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g0.7g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal1.6g6.6g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770