Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5.9g6.6kcal1.3g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal2.6g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal1.3g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.7g0g0.1g0g
Arvot/100g100g113kcal21.3g0g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485