Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Nokkonen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g1.7g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738