Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.4g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g55kcal0.8g7g2.8g0.2g
Valittu annoskoko6g28kcal0.4g3.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g447kcal6.5g56.5g22.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740