Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Aurajuusto0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1.2g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g42kcal2.8g0g3.6g0.4g
Valittu annoskoko6g21kcal1.4g0g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.7g0g0.9g0.1g
Arvot/100g100g341kcal23g0g29.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249