Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.3g3.3g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515