Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1.4g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal1g2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.5g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g165kcal8.1g16.1g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768