Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Grahamjauho 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g2.3g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal0.8g5.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko6g15kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g234kcal6.5g45.2g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646