Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal0g9.8g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305