Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Grahamjauho 0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 1.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Rahka Milbona1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g24kcal0.6g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.3g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g186kcal4.7g23.4g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163