Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)1.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Hapukoor 20% (Alma)1.2g2.5kcal0g0g0.2g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Hapankorppu 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal1g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.5g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g210kcal7.9g11.1g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254