Valkosipuliperunat (kokonaan itse tehty)

Viipaloi perunat ja pilko sipulit.

Laita ne vuokaan kerroksittain ja ripottele kerrosten väliin suolaa, valkopippuria ja valkosipulijauhetta.

Kaada päälle 5dl kermaa ja paista 225* n. 45 min.
Lisää loppu kerma ja jatka paistamista vajaa tunti alentaen lämpö 200 asteeseen.

Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä, taffel0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal0.2g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.1g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g153kcal1.6g9.7g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451482