Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2.3g8.8kcal0.1g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g33kcal1.2g1.4g2.4g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.6g0.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g259kcal9.5g11.1g19g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295