Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal1.4g0g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g176kcal11.1g0g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005