Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g71kcal0.4g0g7.6g0g
Valittu annoskoko6g35kcal0.2g0g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g18kcal0.1g0g1.9g0g
Arvot/100g100g560kcal3.2g0g60.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485