Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g0.5g2.5kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g29kcal0.4g3.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g1.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g233kcal3.2g25.4g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044