Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä0.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto President0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g3.2g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744