Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal8.1g3.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570