Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 0.9g1.5kcal0.3g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.3g0.8kcal0g0g0g0g
Hapankaali 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistettu 0.3g1.6kcal0.1g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal7.9g3.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351