Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g2.1g1.4kcal0.3g0.1g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.4g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen1.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal2.2g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko6g14kcal1.1g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g224kcal17.5g4.8g14.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603