Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen0.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.6g0g0.8g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Arvot/100g100g44kcal1.6g4.9g0g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621